JOBBA HOS OSS

Är du intresserad av att jobba inom en av Stockholms mest spännande fastighetskoncerner? ALM Equity-koncernen fortsätter att expandera och satsar på attraktiva bostäder och stadsutvecklingsprojekt i framförallt Stockholmsområdet. Inom våra affärsområden har vi starka varumärken och tillsammans är vi ett av regionens större fastighetsbolag. För oss är varje projekt unikt – kort sagt; vi ser möjligheterna när det gäller fastighetsutveckling!

Vi är ständigt på jakt efter nya engagerade medarbetare och är alltid intresserad av att lära känna just Dig och se var i vår organisation Du passar in. Vi har flera spännande uppdrag framför oss och behöver därför fler yrkesskickliga och ambitiösa medarbetare på flera nivåer.

Vill du arbeta inom ALM Equity-koncernen, men hittar ingen tjänst här som passar dig? Då skickar du din spontanansökan med CV och personligt brev till jobb@almequity.se. Vill du praktisera hos oss skickar du din ansökan till praktik@almequity.se.

När du ansöker om en tjänst inom ALM Equity koncernen kommer vi behandla dina personuppgifter i enlighet med vår information om personuppgiftshantering - Kandidater

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Erfaren projektutvecklare

19 nov 2019

Är du intresserad av att jobba på ett av Stockholms mest spännande fastighetsutvecklingsföretag? På ALM Equity händer det mycket just nu. Vi expanderar och fortsätter vår satsning på attraktiva bostäder och stadsutvecklingsprojekt i framförallt Stockholmsområdet.