JOBBA HOS OSS

Är du intresserad av att jobba inom en av Stockholms mest spännande fastighetskoncerner? ALM Equity-koncernen fortsätter att expandera och satsar på attraktiva bostäder och stadsutvecklingsprojekt i framförallt Stockholmsområdet. Inom våra affärsområden har vi starka varumärken och tillsammans är vi ett av regionens större fastighetsbolag. För oss är varje projekt unikt – kort sagt; vi ser möjligheterna när det gäller fastighetsutveckling!

Vi är ständigt på jakt efter nya engagerade medarbetare och är alltid intresserad av att lära känna just Dig och se var i vår organisation Du passar in. Vi har flera spännande uppdrag framför oss och behöver därför fler yrkesskickliga och ambitiösa medarbetare på flera nivåer.

Vill du arbeta inom ALM Equity-koncernen, men hittar ingen tjänst här som passar dig? Då skickar du din spontanansökan med CV och personligt brev till jobb@almequity.se. Vill du praktisera hos oss skickar du din ansökan till praktik@almequity.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

BIM-PROJEKTÖR

5 sep 2018

Vi söker en noggrann och kommunikativ BIM-projektör till ALM Equitys dotterbolag, byggbolaget 2A Entreprenad.

PROJEKTCONTROLLER

15 aug 2018

Har du bred erfarenhet av redovisning men är i början eller mitten av din controllerkarriär? Vill du arbeta verksamhetsnära och i en mycket central roll? Trivs du i en platt organisation? Då kan det vara dig vi söker!