JOBBA HOS OSS

Är du intresserad av att jobba inom en av Stockholms mest spännande fastighetskoncerner? ALM Equity-koncernen fortsätter att expandera och satsar på attraktiva bostäder och stadsutvecklingsprojekt i framförallt Stockholmsområdet. Inom våra affärsområden har vi starka varumärken och tillsammans är vi ett av regionens större fastighetsbolag. För oss är varje projekt unikt – kort sagt; vi ser möjligheterna när det gäller fastighetsutveckling!

Vi är ständigt på jakt efter nya engagerade medarbetare och är alltid intresserad av att lära känna just Dig och se var i vår organisation Du passar in. Vi har flera spännande uppdrag framför oss och behöver därför fler yrkesskickliga och ambitiösa medarbetare på flera nivåer.

Vill du arbeta inom ALM Equity-koncernen, men hittar ingen tjänst här som passar dig? Då skickar du din spontanansökan med CV och personligt brev till jobb@almequity.se. Vill du praktisera hos oss skickar du din ansökan till praktik@almequity.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

EKONOMIASSISTENT

15 aug 2018

Trivs du i rollen som ekonomiassistent på en leverantörsreskontra men söker en ny utmaning? Vill du arbeta på en föränderlig och positiv arbetsplats där alla hjälps åt? Då kan du vara den vi söker!

REDOVISNINGSANSVARIG

15 aug 2018

Trivs du i ett växande företag där du har ett helhetsansvar för redovisningen i ett affärsområde? Är du en affärsmässig och värderingsstyrd person som lockas av en roll där du får möjligheten att använda hela bredden av din kompetens? Då är det dig vi söker!

PROJEKTCONTROLLER

15 aug 2018

Har du bred erfarenhet av redovisning men är i början eller mitten av din controllerkarriär? Vill du arbeta verksamhetsnära och i en mycket central roll? Trivs du i en platt organisation? Då kan det vara dig vi söker!