Ekonom till våra fastighetsprojekt

Som ekonom på ALM Equity kommer du att arbeta tillsammans med kollegor samtidigt som du kommer att självständigt vara ansvarig för allt från verifikat till årsredovisning i de fastighetsprojekt som du blir tilldelad att sköta.

Du kommer att arbeta nära dina projektledare och i arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontror, moms- och skattedeklarationer, bokslut, koncernkonsolidering, deklarationer, likviditetsplanering, och prognoser plus annat som ditt projekt kräver. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av arbete inom ekonomi, är bra på att prioritera arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Du tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en strukturerad och organiserad person som tycker om ordning och reda. För att trivas i rollen tror vi att du är social och uppskattar ett arbete som stundtals ställer krav på stresstålighet. Avslutningsvis har du förmågan att kombinera effektivitet och noggrannhet.

Ett plus är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller Hogias ekonomiprogram.

Ansökan:

För att söka tjänsten eller ställa frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Eklund på 070-730 69 96. Personligt blev och CV skickas till louise.eklund@almequity.se

Fler lediga tjänster

Projektledare

23 dec 2016