Projektledare

ALM Equity AB söker en erfaren projektledare för att driva fastighetsutvecklingsprojekt

Tjänsten:

Vi söker en driven affärsintresserad projektledare som självständigt skall leda ett eller flera av våra fastighetsutvecklingsprojekt. Arbetet innebär ett helhetsansvar för att driva projekt från förvärvsskede till färdigutvecklad produkt till slutkund. Under projektets gång jobbar du, tillsammans med kollegor, löpande med att identifiera och genomföra åtgärder som kan öka projektets värde och slutkundens upplevelse. Exempel på förbättrande arbete kan vara detaljplaneändringar, konceptutveckling, försäljningsprocesser, byggnation och produkteffektivisering. Utgångpunkt för arbetet är att bedöma optimeringsmöjligheter och genomförbarhet av fastighetsprojekt för att sedan utföra dem.

Som projektledare kommer du till exempel arbeta med:

-          Förstudier med fokus på genomförbarhet av utvecklingsfastigheter

-          Upprättande av projektkalkyler

-          Detaljplanefrågor

-          Bygglovsfrågor

-          Konceptutveckling av produkt

-          Planering och genomförande av försäljningsstrategi

-          Entreprenadupphandling

-          Driva utvecklingsprojekt under genomförandeskede

-          Viss kundhantering

-          Ekonomiuppföljning

 

Personliga egenskaper:

Du är en dokumenterat duktig projektledare med cirka fem års erfarenhet av fastighetsutveckling med en akademisk examen inom fastighetsekonomi, lantmäteri, stadsplanering, arkitektur eller motsvarande. Tidigare erfarenhet inom plan- och/eller bygglovsprocesser samt exploateringsfrågor är meriterande.

Som person är du affärsorienterad, självständig och engagerad. Du trivs med ett brett spektra av arbetsuppgifter och att ta stort eget ansvar. Du har även en god kommunikativ förmåga och tycker att det är kul att bygga och förvalta personliga relationer externt som internt. Du gillar när det är högt tempo och du har mycket god förmåga att komma till avslut och ”knyta ihop säcken”.

Om bolaget:

ALM Equity AB är ett börsnoterat fastighetsutvecklingsbolag i ett expansivt skede. Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt inom tre tydliga verksamhetsområden; Bostadsprojekt, Planprojekt och Projektfastigheter. Bolaget växer och vi erbjuder en arbetsmiljö med spännande utmaningar, korta beslutsvägar där du direkt får ta ett stort ansvar och påverka från första stund, högt tempo, prestigelöshet och minimal byråkrati. På kontoret i Stockholm City sitter cirka 40 personer. 

Ansökan:

För att söka tjänsten eller ställa frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Eklund på 070-730 69 96. Personligt blev och CV skickas till louise.eklund@almequity.se

Fler lediga tjänster

Projektledare

23 dec 2016