Bjäreterrassen 2

Charmigt skånehus i sommarparadiset!

I populära Bjäreterrassen bor du bekvämt i moderna hus, nära golfbana, hav, natur och pittoreska Torekov med sina kullerstensbeklädda gator.

Bjäreterrassen har inspirerats av de traditionella skånebyarna, där husen har vitputsade fasader, branta takvinklar och takbeläggning i lertegel. Husen har ritats av välkände Torekov-arkitekten och formgivaren Stephan Gip, där det traditionella möter det moderna livet i bekväma parhus. Som boende i Bjäreterrassen har du möjlighet att nyttja föreningens tennisbana, pool och orangeri som sätter extra guldkant på det unika boendet i området.

De nyproducerade parhusen är ljusa med materialval i god design och kvalitet. Boendeytan är ca 90 kvm i 1 ½ plan med tre rum, varav två är sovrum, samt två badrum med dusch. Huset har två möjliga uteplatser; på husets framsida finns en gräsmatta och på baksidan ligger den stenlagda uteplatsen som nås via glasade pardörrar. På baksidan finns även ett förråd för trädgårdsverktyg. Parkering finns i anslutning till huset.

Med en 5 minuters bilresa tar du dig till Torekovs stadskärna där du hittar mataffärer, torget och hamnen. På endast ca 15 minuters promenad genom den skånska naturen når du havet och badmöjligheter.

Kontakta Mäklaren för mer information och pris på kvarvarande hus i detta unika läge.

Se vår inspirationsfilm från området här
https://www.youtube.com/watch?v=Kz1oNylNhGs

Projekt
Bjäreterrassen 2
Ort
Båstad
Boarea
91 kvm
Antal bostäder
59
Inflyttning
2017
Arkitekt
Stephan Grip
Gör en intresseanmälan

Mäklare: Oskar Persson
oskar@jajab.se
070-277 55 75