Brf PåfågelnBostadsrätt, Enköping

Nu pågår försäljningen av Etapp 2 i Lilla Torg!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jonas Ackelman på Svensk Fastighetsförmedling i Enköping för mer information kring projektet.

Efter etapp 1, Pausfågeln, har det nu äntligen blivit dags att lansera Påfågeln. Påfågelns byggnad blir en förlängning av Pausfågeln men är en fristående bostadsrättsförening bestående av 36 lägenheter om 1-5 rok i storleksspannet 30-100 kvm. I föreningen kommer det även att finnas 4 st lokaler belägna i entréplan. Föreningens adress blir Torggatan 16, Torggatan 18 och Kryddgårdsgatan 20 mitt i centrala Enköping.

Påfågeln består av såväl yteffektiva ettor med balkong till större bostäder med generösa terrasser/uteplatser eller dubbla balkonger, standarden är genomgående god och materialvalen genomtänkta i design och funktion. Så oavsett om du önskar stora sällskapsytor och generösa förvaringsmöjligheter eller många sovrum och smarta kvadrat så hittar du ditt drömboende här.

Projekt Lilla Torg
I kvarteret Fältskäraren, mer känt som Pausparkeringen, kommer ett helt nytt kvarter att resa sig bestående av bostadsrättsföreningarna Brf Pausfågeln och Brf Påfågeln. ALM Equity ska tillsammans med Andersson Company förtäta stadskärnan och skapa en levande stadsmiljö. På en plats rik på historia och med stadens hela utbud vad gäller nöjen, shopping och kollektivtrafik direkt utanför dörren, skapas nu moderna och stilsäkra bostäder. Vår vision om att tillföra Enköpings stadskärna ett unikt boende med oslagbart läge blir nu verklighet.

Välkomna hem till Lilla Torg!

Projekt
Brf Påfågeln
Ort
Enköping
Prisintervall
1 100 000 - 3 995 000 kr
Boarea
30 - 100 kvm
Antal bostäder
36
Storlek
1 - 5 rum
Gör en vip-anmälan

Mäklare: Jonas Ackelman
jonas.ackelman@svenskfast.se
070-699 98 97