SjövillanBostadsrätt, Södertälje

Försäljning pågår

SJÖVILLAN - unikt boende invid havet på Oaxen

Försäljningen pågår och just nu finns det bara 2 st hus kvar! Så skynda er att kontakta ansvarig mäklare Karolina Miramadi på MOHV Sthlm för att säkerställa att även ni kan njuta av Oaxens vackra natur, havet och stillheten redan till sommaren 2018.

Med Himmersfjärden som närmsta granne planerar vi för 16 bostadsrättshus i skärgårdsmiljö där vi låter naturen runtomkring spelar huvudrollen. Husen, som ges en industriell karaktär som knyter an till öns historia, är välplanerade och inreds med stilrena material. På uteplatsen kan du sitta och titta på båtarna som seglar förbi eller kanske ta ett dopp från bryggan. Tomterna kommer att vara lättskötta och bekymmerslösa med stark anknytning till det intilliggande kalkbrottet.

Från vardagsrummet öppnar sig stora fönsterpartier ut mot uteplatsen och Himmersfjärden. I vardagsrummet finns även en modern kamin från Contura som inte bara ökar mysfaktorn rejält utan även ger en värmande känsla under årets kallare månader. Uteplatsen sträcker sig inbjudande mot vattnet och avslutas i en gemensam boardwalk. Till varje hus finns även en bastu, beläget i förrådsbyggnaden mellan huset och havet.

OAXEN

År 1750 började man bryta kalk på Oaxen och detta höll på till 1974. Kalkindustrin har satt sin prägel på både natur och arkitektur på ön och än finns en kalkugn att skåda. När du befinner dig på Oaxen är det svårt att undgå lugnet och tystnaden. Oaxen är en verklig skärgårdsidyll. Till Oaxen tar du dig med bil på en timme från centrala Stockholm. Sista sträckan mellan fastlandet och Oaxen tar du dig via en färja som tar 5 minuter, denna går en gång per timme under större delen av dagen

Projekt
Sjövillan
Ort
Södertälje
Boarea
77 - 0 kvm
Antal bostäder
16
Storlek
3 rum
Gör en vip-anmälan

Kontakt

Jenny Tell
jenny.tell@almequity.se
073-534 07 00

Mäklare: Karolina Miramadi
karolina.miramadi@mohv.se
073-423 64 09