TelegrafbergetBostadsrätt, Nacka

Bostäder vackert belägna vid havet

Välkommen till Telegrafberget. Här ges en möjlighet att få leva med naturen runt hörnet och en slående vy över Stockholms inlopp. I Nackas nya bostadsområde ska ALM Bostad uppföra 46 par- och radhus där den genomtänkta, stilrena arkitekturen smälter in i det naturnära landskapet. Alla hus är försedda med rymliga takterrasser eller balkonger där den som bor kan avnjuta omgivningarna med både vatten och mark. Mitt emot Lidingö och omgärdat av Skarpnäs naturreservat så finner man här ett rofyllt boende för livsnjutare.

På Telegrafberget utvecklar HSB Bostad och ALM Bostad ett nytt bostadsområde på en mark med gedigen historia. Platsen för den gamla telegrafstationen från 1795 ska nu bli ca 300 bostäder och ett antal kommersiella lokaler. Läget ger det bästa av två världar - en närhet till promenadstråk och bad men också bara 25 minuter från innerstan.

ALM Bostad kommer att erbjuda två olika hustyper - radhus och parhus, bostäderna kommer att vara mellan ca 130-215 kvm. Husen präglas av en modern arkitektur med stora fönsterpartier och stora sociala ytor.

Gör en VIP-anmälan idag och var först med att få information!

Projekt
Telegrafberget
Ort
Nacka
Antal bostäder
46
Gör en vip-anmälan

Kontakt

Gruppchef: Billy Forsell
billy.forsell@alm-smaa.se
070-928 81 41