The Brick - TerraBostadsrätt, Stockholm

Välplanerade bostäder nära Södermalm!

Strax utanför tullarna i populära Telefonplan ges nu ett unikt tillfälle att köpa en bostad i ett av Stockholms mest kreativa stadsdelar. Här har vi konverterat kontor till välplanerade och moderna bostäder med materialval i hög kvalitet och där de flesta har balkong mot innergården. Det bästa är att tillträde startar redan under januari 2020.

Här finns 1 rok från 32 kvm till 54 kvm, de flesta med alkov i olika storlekar för möjlig sovhörna, arbetsplats eller walk in closet. Bostäderna är perfekta första boendet både för dig som singel eller par och här kan du hitta en lägenhet som passar både ditt liv och din plånbok.
Se gärna bilder på vår visningslägenhet nedan och 3D bilder på hur området kan se ut när det är färdigt. Detaljer kan ändras mot verkligheten.
Vi har också enstaka 2 rok från 68 kvm till 71 kvm med balkong och generösa ytor för den mindre familjen eller för dig som har behov av sociala ytor, här finns möjlighet att skapa det hem du vill ha.
Bostädernas väggar är målade i en ljust grå nyans med golv i klassisk ekparkett. De funktionella och moderna kökssnickerierna med bra förvaring kommer från Vedum med praktisk och lättskött bänkskiva i ljus laminat, där diskhon är underlimmad. De energieffektiva vitvarorna är från Electrolux. Badrummen är helkaklade med duschväggar i klarglas och vägghängd toalett och samtliga lägenheter har en kombitvättmaskin som både tvättar och torktumlar din tvätt. Det finns också två tvättstugor i fastigheten för dig som har ett större behov.

Du kan känna dig extra trygg i en stor bostadsrättsförening med god ekonomi. Cirka hälften av bostäderna är redan sålda och intresset är mycket stort för projektet.

I BRF The Brick - Terra har du ICA butiken i området och ett stort utbud av butiker, restauranger, mysiga caféer, gym, klättercenter och en lokalbiograf i närheten. Med tunnelbanan tar man sig till Söders höjder på ca 10 minuter och för dig som föredrar att cykla finns det fina cykelvägar som tar dig in till stan eller andra delar av Stockholm.

Kontakta Mäklaren om du har frågor kring lägenheterna, pris eller vill gå på visning!

I den klassiska industrimiljön vid Telefonplan växer en ny mångfacetterad stadsdel fram i ett av Stockholms mest kreativa områden.
Byggnaden ges ett nytt liv och ett levande område för unga, nytänkande människor som vill vara involverade i sitt boende och närmiljö.
The Brick är en innovativ stadsdel där det bereds plats för så väl de boende som besökare i form av social service, kulturaktiviteter, butiker, restauranger, hotell och inte minst vardagliga mötesplatser längs med det promenad- och cykelvänliga stråk som sammanbinder hela stadsdelen.

Projekt
The Brick - Terra
Ort
Stockholm
Prisintervall
2 250 000 - 4 200 000 kr
Boarea
32 - 71 kvm
Antal bostäder
346
Storlek
1 - 2 rum
Inflyttning
2020
Arkitekt
White
Gör en intresseanmälan

Mäklare: Henric Wickholm Pernäng
henric.wickholm@notar.se
070-899 27 63