TorparenBostadsrätt, Sollentuna

Bekväma rad och parhus i lantlig idyll nära skog och sjö med inflyttning från Januari 2020.

I Natursköna och populära Silverdal uppför vi Brf Torparen som består av 24 st bostäder fördelat på 6 st radhusbostäder i två ståtliga radhuslängor med uteplats i söder, samt 9 st parhus om 8 st kvadratsmarta bostäder i ett och ett halvt plan med uteplatser.

Alla bostäder har praktiska kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplatser. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och med närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.

Radhusen som består av två putsade radhuslängor i gult, kallas Malajen och Markören är i två plan med totalt sex bostäder om 5 rok på välplanerade ca 121 kvm. Här finns både utvändig och invändig förvaring samt generös trälagd altan i söderläge som släntar ned mot en lummig park. Byggnationen av dessa rymliga och vackra radhus pågår för fullt, med inflyttningsstart redan prel. Januari 2020. Kontakta mäklaren direkt för visning och möjligheten att välja ett hus bland dessa fåtal unika radhus. Se utvalda bilder från uppförandet i bildgalleriet.
På nedre plan skapar vi ljusa familjeytor i ett öppet sammanhang mellan kök, vardagsrum där man har ljusinsläpp från två till tre väderstreck beroende på vilket hus du väljer.
På övre planet har vi den mer privata sfären med fyra sovrum som alla får en charmig karaktär av mysiga takfönsterkupor och snedställda tak. Här finns även ett helkaklat badrum med wc och badkar.
Ytterligare ett badrum ligger på nedre plan, med praktisk närhet till entrén med wc, dusch, tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump. Här kan du enkelt hantera leriga kläder, skor och smutsiga små fingrar. Se planlösningar och illustrationsplan i dokumenten här till höger.

Manskapet är namnet på sex parhus med totalt 12 bostäder om ca 84 kvm och 4 rok fördelat i yteffektiva ett och ett halvt plan.
Från den betongstenslagda förgårdsmarken finns två entrédörrar där den ena leder in till hallen som har fri sikt genom huset till den trälagda altanen. Här når man wc, dusch och ett separat rum för tvättpelare och frånluftsvärmepump. Den andra entrédörren är i glas och öppnar in till det funktionella parallellköket för enkel hantering av matvaror. Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mot altanen och har generösa ljusinsläpp från två väderstreck.

Det övre halva planet består av 3 mysiga sovrum där takfönsterkupor skapar extra rymd med ljusinsläpp. På detta våningsplan återfinns badrum med wc, badkar samt ett mindre ljusinsläpp. Se planlösningar och illustrationsplan i dokumenten här till höger. Tillträde Preliminärt Juli 2020

Materialvalen i alla hus är noga utvalda för att skapa en funktionell och tidlös känsla med modern touch, och ger utrymme för att sätta din personliga prägel.

Den sista byggetappen som kallas Mörsaren och består av tre parhus med 6 bostäder om ca 74 kvm i 4 rum och kök.

Obs! 3D bilderna är exempelbilder av hur enheter och rum kan se ut. Dessa kan avvika från det färdiga resultatet.

Projekt
Torparen
Ort
Sollentuna
Prisintervall
4 800 000 - 7 500 000 kr
Boarea
84 - 121 kvm
Antal bostäder
24
Storlek
4 - 5 rum
Inflyttning
2020
Arkitekt
Arkitema Architects

Mäklare: Karolina Miramadi
karolina.miramadi@mohv.se
073-423 64 09