TorparenBostadsrätt, Sollentuna

Bekväma radhus i lantlig idyll nära skog och sjö

I populära Silverdal planerar vi att uppföra vackra familjeradhus för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter. Här bor du med Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten runt knuten samt närhet till service & kommunikationer.

Först ut planerar vi att uppföra 2 stycken ståtligt putsade radhuslängor i två plan med totalt 6 nya bostäder om 5 rok på välplanerade cirka 122 kvm. Här finns både utvändig och invändig förvaring och en generös trälagd altan i soligt söderläge.
På nedre plan skapar vi ljusa familjeytor i ett öppet sammanhang mellan kök, vardagsrum och där man har ljusinsläpp från två till tre riktningar beroende på vilket hus du väljer. När du kliver in i husets entré har man en fri sikt genom huset ut mot den generösa soliga altanen i söderläge och utsikt mot den grönskande parken.

På övre planet har vi den mer privata sfären med fyra sovrum som får en charmig karaktär av mysiga takfönsterkupor och snedställda tak samt generös garderobsförvaring. Här hittar du också det helkaklade familjebadrummet med wc & badkar. Det andra badrummet ligger på nedre plan, med praktisk närhet vid entrén med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här kan du snabbt hantera leriga kläder, skor och smutsiga små fingrar. Materialvalen är noga utvalda för att skapa en tidlös känsla och möjlighet att sätta din personliga prägel.
I den sista byggetappen bygger vi 9 stycken parhus med totalt 18 nya bostäder om 4 rok på cirka 76-83 kvm och de flesta med parkering vid huset.
För nyhetsbrev och information om när vi säljstartar dessa samt mer info om radhusen, anmäl dig på vår VIP anmälan.

Bilden på radhuset är en tidig visionsbild på hur radhuset kan se ut, detaljer kan ändras!

Området
Här bor du med skogen i naturreservatet och badplatser i edsviken runt knuten som bäddar för kreativa lekar och friluftsliv för både barn och vuxna året om.
Lokal service & handel finns vid Silverdals torg dit du tar dig med en cirka 4 minuters cykeltur. Här finns också de närmaste förskolorna och skola.
På morgonen och eftermiddagarna går direktbuss nr 178 från Silverdals kapell till Sergelstorg. Med en bilresa på ca 20 min tar man sig in till Stockholm och Sollentuna ligger på endast 10 min avstånd. Populära köpcentrum som Mall of Scandinavia ligger 10 minuter bort med bil och Kista centrum ligger ännu närmare.

Projekt
Torparen
Ort
Sollentuna
Prisintervall
4 395 000 - 7 500 000 kr
Boarea
76 - 122 kvm
Antal bostäder
24
Storlek
4 - 5 rum
Inflyttning
2020
Arkitekt
Arkitema Architects
Gör en vip-anmälan

Kontakt

Alexandra Svärdinger
alexandra.svardinger@almequity.se
076-868 24 50