VällingbyhöjdenBostadsrätt, Stockholm

Unikt boende i Vällingby Parkstad

Kring Vattenfalls gamla högkvarter i Råcksta utvecklas ett helt nytt bostadsområde, vilket gemensamt kallas för Vällingby Parkstad. Området, som är uppbyggt som en ABC-stad är av riksintresse för kulturminnesvården och dess struktur och helhetsmiljö har tagits i beaktan vid detaljplanens utformning. Vällingby centrum och goda kommunikationer ligger strax intill och i området kommer förskola, skola, matbutik och annan service att uppföras.

I nära samarbete med våra duktiga arkitekter på Brunnberg & Forshed och Landskapslaget har vi på ALM Bostad utformat vår andel av området. ALM Bostad andel i området är uppdelat i sju etapper, varav de tre första etapperna färdigställdes under 2015-2016.

Vällingbyhöjden är den fjärde etappen och kommer att utgöras av 15 stycken lättskötta stadsradhus i bostadsrättsform. Till samtliga stadsradhus hör en klassisk förgårdmark med gräs och häckar som vetter in mot området - därutöver har samtliga stadsradhus en egen takterrass med pergola för att avnjuta såväl härliga middagsbjudningar som lediga, soliga dagar på. Exteriört är stadsradhusen klädda i puts- och tegel i olika kulörer, vilka dels samspelar med redan färdigställda bostäder i området och dels med bebyggelsen i Blackeberg på andra sidan Bergslagsvägen. Interiört har stadsradhusen kvalitéer så som yteffektiva planlösningar, extra omtanke kring förutsättningar för umgänge och flexibilitet vad gäller användning av det tredje våningsplanet.

Anmäl er gärna till vårt VIP-register och var därmed först med att få nyheter och uppdateringar kring dessa etapper.

Ett axplock av tidiga visualiseringar för kommande etapper av Vällingby Parkstad.

Projekt
Vällingbyhöjden
Ort
Stockholm
Antal bostäder
15
Storlek
4 - 5 rum
Gör en intresseanmälan

Kontakt

Projektledare: John Bjernudd
john.bjernudd@alm-smaa.se
076-543 03 67