VällingbyhöjdenBostadsrätt, Stockholm

Unikt boende i Vällingby Parkstad

Kring Vattenfalls gamla högkvarter i Råcksta utvecklas ett helt nytt bostadsområde, vilket gemensamt kallas för Vällingby Parkstad. Området, som är uppbyggt som en ABC-stad är av riksintresse för kulturminnesvården och dess struktur och helhetsmiljö har tagits i beaktan vid detaljplanens utformning. Vällingby centrum och goda kommunikationer ligger strax intill och i området kommer förskola, skola, matbutik och annan service att uppföras.

I nära samarbete med våra duktiga arkitekter på Brunnberg & Forshed och Landskapslaget har vi på ALM Equity utformat vår andel av området. ALM Equitys andel i området är uppdelat i sju etapper, varav de tre första etapperna färdigställdes under 2015-2016.

Vällingbyhöjden är den fjärde etappen och kommer att utgöras av 15 stycken lättskötta stadsradhus i bostadsrättsform. Till samtliga stadsradhus hör en klassisk förgårdmark med gräs och häckar som vetter in mot området - därutöver har samtliga stadsradhus en egen takterrass med pergola för att avnjuta såväl härliga middagsbjudningar som lediga, soliga dagar på. Exteriört är stadsradhusen klädda i puts- och tegel i olika kulörer, vilka dels samspelar med redan färdigställda bostäder i området och dels med bebyggelsen i Blackeberg på andra sidan Bergslagsvägen. Interiört har stadsradhusen kvalitéer så som yteffektiva planlösningar, extra omtanke kring förutsättningar för umgänge och flexibilitet vad gäller användning av det tredje våningsplanet.
Vällingbyhöjden utgörs främst av två olika hustyper - varav en med rymlig källare/ kombinerat förråd om cirka 30 kvm och den andra med tre våningar ovan mark.

Priserna ligger inom ett spann om 5 995 000 kr och 6 450 000 kr. En säljstart kommer att äga rum i januari 2017.

Anmäl er gärna till vårt VIP-register och var därmed först med att få nyheter och uppdateringar kring dessa etapper.

Ett axplock av tidiga visualiseringar för kommande etapper av Vällingby Parkstad, ytterligare bilder exteriört och interiört kommer inom kort.

Projekt
Vällingbyhöjden
Ort
Stockholm
Antal bostäder
15
Storlek
4 - 5 rum
Gör en vip-anmälan

Kontakt

Projektledare: Johan Meder
johan.meder@almequity.se
073-239 45 62