Stäng

På denna webbplats används cookies. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till att vi använder cookies och behandlar dina uppgifter i samband med detta. Mer information hittar du i vår integritetspolicy.

ALM Equitys dotterbolag ALM Småa Bostad byggstartar 18 småhus på Telegrafberget i Nacka

2020-12-21 Pressmeddelande
Segelvyn - Telegrafberget, Nacka

ALM Småa Bostad byggstartar första etappen i projektet Segelvyn med 18 par- och radhus i bostadsrättsform på Telegrafberget i Nacka. Segelvyn kommer bestå av cirka 50 småhus fördelat på tre etapper och är ALM Småa Bostads andra byggnation i området. Utöver dessa hus pågår byggnation av ett flerbostadshus om 174 lägenheter och förskola.

På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde i Nackas skärgård fram med drygt 400 bostäder. Området ligger cirka 18 minuter med Waxholmsbåt från Stockholms innerstad, i ett naturskönt läge med utsikt över Halvkakssundet och Lidingös södra strandlinje.

”Idag produceras det betydligt färre småhus jämfört med tidigare år, vilket skapar en hög efterfrågan på marknaden. Att då kunna erbjuda dessa unika par- och radhus i ett så speciellt skärgårdsläge som Telegrafberget, är väldigt roligt. Här är naturreservatet närmsta granne och från husen har man utsikt över saltsjön och farleden in mot stan”, säger Louise Eklund, Affärsområdeschef ALM Småa Bostad.

Totalentreprenaden kommer utföras av 2xA Entreprenad, som ingår i ALM-koncernen. 

För mer information kontakta:
Joakim Alm, VD, tel 073-396 97 27