Stäng

På denna webbplats används cookies. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till att vi använder cookies och behandlar dina uppgifter i samband med detta. Mer information hittar du i vår integritetspolicy.

ALM Equitys dotterbolag ALM Småa Bostad säljer tomtområde i Uppsala

2021-03-24 Pressmeddelande
Pressbild Skölsta 1738 x838

ALM Equitys dotterbolag ALM Småa Bostad har utvecklat 82 bostadstomter i området Skölsta, Uppsala. 48 tomter är sålda sedan tidigare och nu säljs de sista 34 tomterna till bostadsutvecklaren OBOS. Den ursprungliga fastigheten förvärvades i juni 2016 via bolaget Arosslätten 2 AB.

"Genom att driva detaljplan för området har ALM Småa Bostad förädlat sitt innehav i Skölsta och ser det som en naturlig del av bolagets strategi att avyttra de färdiga tomterna. OBOS är aktiva i området sedan tidigare och är den bästa utvecklaren för Skölsta" säger Louise Eklund, Affärsområdeschef ALM Småa Bostad. 

För OBOS del är detta ytterligare ett steg i att ta position i Stockholms- och Uppsalaregionen. Förvärvet av området Skölsta är strategiskt då Uppsala är en viktig marknad för OBOS.

”Vi är redan på plats i Skölsta och ser fram emot att utveckla området vidare. Här kan vi skapa ytterligare ett attraktivt bostadsområde” säger Armin Sabouri, Affärsutvecklare OBOS.
 

För mer information kontakta:
Louise Eklund, Affärsområdeschef ALM Småa Bostad, tel 070-730 69 96