Stäng

På denna webbplats används cookies. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till att vi använder cookies och behandlar dina uppgifter i samband med detta. Mer information hittar du i vår integritetspolicy.

Entreprenad

Affärsområde Entreprenad äger och utvecklar bolag som erbjuder fastighet sägare och byggentreprenörer entreprenad- och projekteringstjänster i fastighetsprojekt. Bolagen kännetecknas av skalbara verksamheter, effektiva arbetssätt och nära entreprenörssamarbeten för att optimera både leverans och produkt.

2A Entreprenad
2A Entreprenad erbjuder totalentreprenad vid ny-, till- eller ombyggnationer av fastigheter, liksom andra entreprenadtjänster i specifika delar av bostads- eller fastighetsprojekt. En samarbetspartner som ritar, optimerar, effektiviserar och uppför både små och stora projekt för aktörer inom fastighetsbraschen.

Ägarnadel: 80%

Bomodul
Bomodul i Bodafors tillverkar flexibla och högkvalitativa trähusmoduler av småländsk gran för både flerbostadshus och småhus. Den rationella och effektiva tillverkningen i klimatkontrollerad miljö säkerställer hög kvalitet och effektiv logistik. Sedan hösten 2020 kan fabriken svanenmärka modulerna på uppdrag av aktörer inom fastighetsbranschen.

Ägarandel: 80%