Stäng

På denna webbplats används cookies. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till att vi använder cookies och behandlar dina uppgifter i samband med detta. Mer information hittar du i vår integritetspolicy.

Förvaltning

Affärsområdets affärsidé är att investera i och utveckla bolag som äger och förvaltar yteffektiva fastighetsbestånd i kommunikationsnära lägen för långsiktig förvaltning och värdeskapanade.

Inom affärsområdet finns två intressebolag

Svenska Nyttobostäder
Svenska Nyttobostäder är ett noterat förvaltningsbolag som äger och förvaltar yteffektiva nyproducerade bostadsfastigheter i  kommunikationsnära lägen i Stockholmsområdet. Hyresgästerna är privatpersoner, företag och myndigheter.

Antal bostäder i portföljen: 5 750 varav tillträdda 1 348
Ägarandel 45%

Klövern
Klövern är ett förvaltningsbolag som utvecklar, äger och förvaltar miljöcertificerade hyresbostäder i kommunikationsnära lägen till privatmarknaden i Stockholm och Mälardalen.

Antal bostäder i byggrättsportföjen: 24 000
Ägarandel 49% 


Majoriteten av bolagens bestånd ligger i kommunikationsnära lägen. Lägenheterna är yt- och energieffektiva med möjligheter till delningsekonomi i form av till exempel bilpooler och gemensamma mötesplatser. Genom smidiga och smarta digitala lösningar i affärsområdets fastigheter erbjuds attraktiva koncept för de boende samtidigt som det ges möjligheter till en effektiv förvaltning.