Stäng

På denna webbplats används cookies. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till att vi använder cookies och behandlar dina uppgifter i samband med detta. Mer information hittar du i vår integritetspolicy.

ALM Equitys dotterbolag 2xA Entreprenad tecknar entreprenadavtal till ett värde om cirka 1 550 Mkr

2023-07-18 Pressmeddelande
2A Entreprenad byggnation

Tillsammans med ett par entreprenadavtal som redan kommunicerats har ALM Equitys dotterbolag 2xA Entreprenad under senaste månaderna tecknat avtal om totalt sju nya totalentreprenader för uppförande av bostäder. Totalt ordervärde uppgår till cirka 1 550 Mkr och omfattar cirka 1 130 bostäder. Två av avtalen är tecknade med ALM Equitys intressebolag Klövern till ett värde om 430 Mkr och resterande avtal är tecknade med fem helt externa beställare. Avtalen har villkor som behöver uppfyllas innan dessa är fullt bindande.

”Att vi i en tuff marknad och med hård konkurrens från branschkollegor fyllt på orderstocken med flertalet nya projekt är ett fint kvitto på att vår affärsmodell och metodik är slagkraftig. Detta medför även att vi de kommande 2–3 åren kommer ligga kvar med en fortsatt hög omsättningsnivå och produktionstakt”, säger Thomas Carlsson, vd på 2xA Entreprenad AB


För mer information kontakta:
Joakim Alm, vd, tel +46 (0)70 309 93 03