Stäng

På denna webbplats används cookies. Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till att vi använder cookies och behandlar dina uppgifter i samband med detta. Mer information hittar du i vår integritetspolicy.

Värdeskapande bolagsbyggande

Vi skapar aktievärde genom att investera och utveckla bolag inom fastighetsbranschen och genererar affärsmöjligheter i olika delar av värdekedjan.

ALM Equity investerar i bolag som bidrar till koncernens tillväxt och ägarnas aktievärde. Varje verksamhet ska skapa högsta möjliga riskjusterade avkastning i sitt segment. Affärsområdena och dess bolag kan växa organiskt eller genom förvärv. Möjlighet till riskjusterad avkastning och effektiv styrning går före verksamhetsområde och marknad i valet av var tillväxt och förvärv ska ske.

Genom våra fyra affärsområden äger och förvaltar vi en bolagsportfölj som fokuserar på olika delar av värdekedjan i fastighetsbranschen. Våra bolag är tillsammans en drivande kraft i utvecklingen av bostadsmarknaden i Stockholmsregionen.

Våra affärsområden och bolag förenas i en gemensam hållbar idé om framtidens boendekoncept med ett yteffektivt och kommunikationsnära boende.

Vår ägarroll handlar om att se och utvärdera möjligheter som kan skapa nya värden. Vi arbetar tillsammans med våra affärsområden för att stödja fortsatt tillväxt och värdeskapande.Tillsammans bygger vi nytt, vi knoppar av, stuvar om och låter växa.

 

"Vi gör det vi har sagt att vi ska göra – bygger och utvecklar bolag och ser sedan till att synliggöra värden"

Joakim Alm, VD